Oudduitse Herder Kennel van de Victory en of the Dutch Victory
              

Nieuwspagina

21-05-2018 Camper/Show weekend Zaltbommel !

Wij mochten mee ! 


Zondag 20 mei de Pinkstershow van de DHCN, een mooie gelegenheid om de Camper uit te proberen. Zaterdagmiddag vertrokken wij richting Zaltbommel.

Blake en Hope waren ingeschreven voor de show. Op het terrein waar de show gehouden werd, Dogcenter, waren kampeerplekken beschikbaar.Hope was ingeschreven in de tussenklasse teefjes 15-24 maanden en werd 1e in haar klasse met een heel mooi keurrapport ! Mijn jongste meisje heeft het super gedaan !
s´Middags was Blake aan de beurt in de open klasse reuen, ik had echt totaal geen idee wat ons te wachten stond. Er waren 8 reuen ingeschreven. Mooi staan en rondjes in draf, voor Blake geen probleem, hij deed het keurig ! Voor de keurmeester was de plaatsing niet eenvoudig, na veel rondjes gelopen te hebben en bekeken te zijn door de keurmeester werd Blake in de open klasse 1e ! Wat was ik trots op hem.

Alsof dat nog niet genoeg was werd Blake 1e van alle (jongere) reuen en moesten Blake en ik nog meer rondjes rennen met het beste teefje van de dag om de keurmeesters te laten beoordelen wie er van alle deelnemers de allerbeste/mooiste was en jawel hoor, de keurmeesters waren er snel over uit, Blake was de BEST IN SHOW ! 

Zijn gangwerk/lopen, zijn kracht, zijn zich keurig rustig gedragen in de ring, zijn imposante uiterlijk, zijn trotse uitstraling enz.....

Hoe trots kan je zijn ? Supertrots !


Gelukkig hoefden wij na deze vermoeiende dag niet direct naar huis en bleven wij nog een nachtje met de camper staan.